HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin'

Adana'da polis ekibinin kullandığı motosikletin otomobille çarpışması sonucu 2 polis yaralandı. Yaralanan polisler, telsizden "Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin" diyerek yardım istedi.

'Merkez kaza yaptık, ambulans gönderin'

ADANA, (DHA) - Merkez Seyhan İlçesiÖzdemir Sabancı Bulvarı'ndakiMimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yakınlarında Nihan Turgut yönetimindeki01 BBB 30 plakalı otomobille aynı yönde giden yunus timinde görevli polis memuru Embiya Karakaya yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Devrilerek yerde 20 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü Embiya Karakaya ile beraberindeki polis Mehmet Ali Çelik hafif şekilde yaralandı. Kaldırımdaki trafik işaret levhasına çarparak duran motosikletin kaza yaptığını gören Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli personel yardıma koştu.

Bu sırada, kolları ile ayaklarında sıyrıklar oluşan polis memuru, telsizlekazayı anons ederek, "Merkez kaza yaptık, ben iyiyim arkadaşım yerde yatıyor, ambulans gönderin" diye haber verdi. Bunun üzerine kaza yerine çok sayıda ekip ve ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı polisler, Adana Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenen polislerin tedavisi sürerken, otomobil sürücüsü Nihal Turgut ise ifade için polis merkezine götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler