HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin ve Çorum'da trafik kazaları: 9 ölü

Mersin ve Çorum'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 9 kişi hayatını kaybetti.

Kamyonet, TIR’a çarptı: 5 ölü, 2 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesi’nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR’a arkadan hızlı bir şekilde çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

Çorum’da kaza : 4 ölü, 2 yaralı

Çorum’da iki otomobilin çarpması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza budün Çorum’da Bayat İlçe karayolu üzeri Eskialibey Köyü yakınlarında meydana geldi. 26 yaşındaki Yasin Can idaresindeki 06 FG 4777 plakalı otomobil ile 34 yaşındaki Mustafa Ceylan yönetimindeki 18 DZ 500 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mustafa Ceylan’a ait otomobil takla atıp tarlaya uçtu ve alev aldı. Alev alan otomobilde bulunan sürücü Ceylan, yanında bulunan Kadir Babademir, Yavuz Yetiş ve Ali Atasoy hayatını kaybetti.

Kazada Fatih Satılmış (33) ve Yasin Can ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma kaza ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler