HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de cinayet!

Mersin'de bir kişi, kız kardeşi ile cep telefonuyla konuşan genci av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Mezitli ilçesinde bulunan Mersin Üniversitesi Tece Kampüsü'nün sahil kesiminde meydana geldi.

İddiaya göre, bir doğal gaz firmasında çalışan 21 yaşındaki Mehmet Nasır Koçu, şebeke kurulumu için gittiği mahallede tanıştığı N.Ç. ile görüşmeye başladı. Kız kardeşinin cep telefonu ile görüştüğünü fark eden Barış Ç. (20), telefonu alarak karşıdaki kişiye kendisi ile konuşmak istediğini söyledi. Bir süre sonra Tece Kampüsü sahilinde buluşan gençler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası aracında bulunan av tüfeğini çıkaran Barış Ç., tartıştığı Mehmet Nasır Koçu'ya ateş açtı. Ağır yaralanan Koçu, çevrede bulunan vatandaşlarca kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybederken, şüpheli Barış Ç., yanında bulunan arkadaşı F.B. ile bir araca binerek kaçtı.

Şüphelilerden F.B., polisin çalışması sonucu yakalanırken, Barış Ç. ise olaydan bir süre sonra avukatı ile birlikte emniyete giderek teslim oldu. Barış Ç.'nin polisteki ilk ifadesinde olayı 'namus' meselesi yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler