HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de feci yangın: Çocuk cesetleri birbirine sarılı halde bulundu

Mersin'de yürekleri dağlayan feci bir olay meydana geldi. Bir evde elektrik kontağından çıkan yangında biri 3 diğeri 4 yaşında iki çocuk hayatını kaybetti. Korkunç olayın dehşet veren bir ayrıntısı da ortaya çıktı. Ekipler, 4 yaşındaki D.Y. ile 3 yaşındaki H.U.K'ın birbirlerine sarılı halde cesetlerini buldu. İki çocuğun cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Savcılık soruşturma başlattı.

Mersin Silifke'de bir evde elektrik kontağından çıkan yangında biri 3 diğeri 4 yaşında iki çocuk hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri, çocukları birbirlerine sarılı halde buldu.

Olay, Mersin'in Silifke ilçesinde meydana geldi. D.S., eşleri cezaevinde olan G.Y., S.K. ve çocuklarıyla birlikte ortak kiraladıkları bir evde oturmaya başladı.

İddiaya göre, Silifke'deki bir restoranda çalışan 3 kadın sabah erken saatlerde evden çıkıp işe gitti.

G.Y.'ın 18 yaşındaki kızı Ü.Y. ise kardeşi 4 yaşındaki D.Y. ve S.K.'nin 3 yaşındaki oğlu H.U.K.'a bakmak için evde kaldı.

Bu sırada evde yangın çıktı. Genç kız önce yangını kendi imkanı ile söndürmeye çalıştı. Ancak başaramadı. Olayı gören mahalleli durumu itfaiyeye bildirdi.

BİRBİRLERİNE SARILI HALDE BULUNDULAR

Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Ü.Y.'ı binanın önünde baygın halde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Yangını söndürmek için eve giren itfaiye ekipleri ise korkunç manzarayla karşılaştı.

Ekipler, 4 yaşındaki D.Y. ile 3 yaşındaki H.U.K'ın birbirlerine sarılı halde cesetlerini buldu.

İki çocuğun cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede, yangının elektrik kontağından çıktığı belirlendi.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. (Haberturk)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler