HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Metrobüs sapığı taciz edip görüntüleri sosyal medyadan yayınlıyor

Metrobüs'te ve toplu taşıma araçlarında taciz ettikleri kadınları sosyal medya hesabından paylaşan sapık büyük tepki topladı.

Metrobüs sapığı taciz edip görüntüleri sosyal medyadan yayınlıyor

Gün geçmiyor ki, yeni bir sapıklık haberine şahitlik etmeyelim!

İstanbul'da toplu taşıma araçlarında insanları taciz eden ve bu tacizleri fotoğraf ve video olarak sosyal medyada paylaşan sapık büyük tepki topladı.

Twitter'da #tacizvar hashtag'iyle paylaşılan ve şikayet edilen sosyal medya hesabında, taciz edilen kişilerin fotoğraf ve videolarının yayınlandığı ve sosyal medya üzerinden de tacizlerin devam ettiği görülüyor.

Sahte bilgilerle oluşturulduğu belli olan ve 'Şahin Fordcu' şeklinde taciz içerikli bir kullanıcı adı kullanılan sosyal medya hesabında; İstanbul'da çeşitli otobüs, metrobüs duraklarından ve araçların içinden taciz görüntüleri paylaşılıyor.

Toplu ulaşım araçlarında cinsel istismara maruz kalan vatandaşlar, bu da yetmezmiş gibi görüntülerinin paylaşılmasıyla haberdar olmadıkları ikinci bir tacizle daha karşı karşıya kalıyor.

Henüz kimliği tespit edilemeyen sapık, toplu taşıma kullanıcılarını tedirgin ediyor.

Sosyal medyada tepki gösteren kullanıcılar, sapığın bir an önce tespit edilerek yakalanması gerektiğini ifade ediyorlar.

HESABINI ASKIYA ALDI

Sapığın hakkında çıkan haberler ve sosyal medyadaki tepkiler sonrasında hesabını askıya aldığı tahmin ediliyor. Sapığın Twitter hesabına şu anda ulaşılamıyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler