HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Midilli Adası diye Güneş Adası'na bıraktılar

Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek için anlaşan 9 kaçak, organizatörler tarafından Balıkesir’in Güneş Adası’na terk edildi.

Midilli Adası diye Güneş Adası'na bıraktılar

Ayvalık ilçesinde denizde botla devriye görevini yürüten ekipler, Güneş Adası kıyısında bekleyen kişileri fark etti.

Adaya çıkan ekipler, bu kişilerin, yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 2'si İran, 7'si Afganistan uyruklu 9 kaçak olduğunu belirledi. Organizatörler tarafından önce Ayvalık'a getirilen kaçaklar, Midilli'ye götürme bahanesiyle tekneye bırakıldıktan sonra adaya terk edildi. 9 kaçak, Cunda Adası'nda jandarma ekiplerine teslim edildi.

Kaçaklar, Ayvalık Devlet Hastanesi'nde sağlık muayeneleri tamamlandıktan sonra sınırdışı edilmek üzere Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (AA)

Banker Bilo

Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Almanya'ya götürmek vaadiyle paralarını alır. Ancak onları Almanya'ya değil, İstanbul'a götürmektedir. Kamyon kasasında yapılan yolculuktan sonra Bilo ve İbo (Nizam Ergüden) Almanya'ya değilde İstanbul'a geldiklerini öğrenirler ancak iki arkadaş birbirini kaybeder. Bilo çok namusludur, bu yüzdende her zaman kaybeden taraf olmaktadır. Bilo'nun yolları Maho ile Tekrar kesişir, o zaman Maho ile hesaplaşma zamanı gelmiştir. En sonunda Maho'nun tüm malvarlığı fabrikaları ve eski karısı artık Bilo'nun olmuştur. Bilo artık zengindir ve Bankerdir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler