HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Midyat Belediyesi'nden dualı ve beddualı uyarı tabelası!

Midyat Belediyesi, Şeyh Eles Türbesi ve mesire alanına dua ve beddua içerikli yazıların olduğu tabela koydu. “Bu alana çöp dökenlerin Allah belasını versin” ve “Çevremizi temiz tutanı Allah muvaffak etsin” yazılı tabelalar, mesire alanının çeşitli yerlerine yerleştirildi. Tabelalara bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları ise uygulamayı yerinde buldu.

Midyat Belediyesi'nden dualı ve beddualı uyarı tabelası!

Mardin Midyat Belediyesi tarafından bazı yerlere çöp atılmaması için üzerinde 'Bu alana çöp dökenlerin Allah belasını versin' ve 'Çevremizi temiz tutanı Allah muvaffak etsin' yazılarının yer aldığı tabelalar asıldı.

"ÇÖP DÖKENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN"

AK Parti yönetimindeki Midyat Belediyesi, ilçenin 6 değişik yerinde yerlere çöp atılmaması için yeni bir uygulama başlattı. Çöp atanlara karşı yapılan uyarılar dikkate alınmayınca belediye bu kez öncelikle Acırlı Mahallesi'ndeki mesire alanı ve Şeyh Eles türbesinin bulunduğu alanlara 'Bu alana çöp dökenlerin Allah belasını versin' ve 'Çevremizi temiz tutanı Allah muvaffak etsin' yazılı tabelalar dikti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Tabelanın sosyal medyada paylaşılması üzerine bazı vatandaşlar Midyat Belediyesi'ne tepki gösterirken, bazı vatandaşlar uyarıları yerinde buldu.

DHA


En Çok Aranan Haberler