HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas'ta eski koca dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Milas'ta bir kişi, eski eşini ve eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra başına doğrulttuğu silahı ateşleyerek intihar etti.

Olay, sabah saat 07.30 sıralarında, Milas ilçe merkezinde bir pasajda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Topkaya (49), eski eşi Elif Altun (43)'un Hekim Sokak'taki Zehra Mergen Pasajı'nda işlettiği çay ocağına geldi. Burada eski eşini ve eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Necmettin Akkan'ı (41) gören Topkaya, yanında getirdiği silahla ateş etmeye başladı. Topkaya, eski eşi Altun'u iki kurşunla başından ve kolundan, Akkan'ıda 3 kurşunla sırtından vurarak yaraladı. Eski eşinin ve sevgilisinin öldüğünü sanan Topkaya, daha sonra silahıyla kendi başına ateş etti. Topkaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Milas Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın olay yerine gelerek bilgi aldı. Polisler, civarda olaya ilişkin delil topladı. Yetkililerden, yaralıların hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenildi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler