HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minibüs ile kamyon arasında sıkışan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde D-100 Karayolu'nda meydana gelen zincirleme kazada minibüs ile kamyon arasında sıkışan otomobilde bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Minibüs ile kamyon arasında sıkışan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı

Kaza bu akşam saat 18.00 sıralarında D-100 karayolu'nun Gebze Anibal Kavşağ'ında meydana geldi. Kocaeli'den İstanbul'a giden Habip Balcı yönetimindeki 41 BE 550 plakalı otomobil, iddiaya göre önende seyreden sürücüsü belirlenemeyen 41 UG 450 plakalı şerit değiştirmesi nedeniyle aniden frene bastı.

Bu sırada arkadan gelen ve yine sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 41 P 2336 plakalı servis minibüsü hızla çarptı. Önündeki kamyon ile arkasından çarpan minibüsün arasında sıkışan otomobilde sürücü Habip Balcı ile yanında bulunan arkadaşı Adem Ekmekçi, ezilen araçta sıkıştı. Yaralılar olay yerine gelen kaza kırım ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik çabanın ardından kurtarılırak hastaneye kaldırılırken, bu sırada otomobildeki akaryakıt yola aktı.

Bu arada çevreden toplanan ve kaza ile kurtarma çalışmalarını cep telefonlarına kaydeden meraklı vatandaşlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Akaryakıtın yola döküldüğü uyarısında bulunan polisler, vatandaşları güçlükle uzaklaştırdı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler