HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minibüste şortlu kıza saldıran Ercan Kızılateş ile ilgili olay video

İstanbul Pendik'te üniversitesi öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı Ramazan ayında şort giydiği gerekçesiyle darp eden Ercan Kızılateş'in yer aldığı ileri sürülen bir video sosyal medyayı salladı. Videoda yüz hatları, saç şekli ve sakalıyla Ercan Kızılateş'e benzerliğiyle dikkat çeken bir kişinin uyuşturucunun etkisinde olduğu görülüyor. Görüntülerde, videoyu kaydedenlerin ve etraftakilerin o kişiye 'Ercan' ismiyle hitap ettiği de dikkat çekiyor.

Minibüste şort giyen üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş ile ilgili çok konuşulacak bir görüntü ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, 14 Haziran'da Pendik minibüsünde 'Ramazan'da şort giydiği için' üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı darp eden Ercan Kızılateş'e benzerliğiyle sosyal medyada oldukça tartışılan kişinin, uyuşturucu etkisiyle kendinden geçer bir halde olduğu ve başkalarının yönlendirmesine ihtiyaç duyacak kadar yavaş hareket ettiği dikkat çekiyor.

Kızılateş'in uyuşturucu madde kullanmak, basit yaralama, elektrik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlarından hakkında başka davalar da bulunuyor.

PENDİK'TE ŞORTLU KIZI DARP EDEN SALDIRGAN TUTUKLANDI

Atılı suçların basit yaralama kapsamında kalma ihtimali olduğu gerekçesiyle tutuklama talebinin reddine karar verilerek sevk edildiği suçlar yönünden serbest bırakılmıştı, Ercan Kızılateş tutuklanmıştı.

Pendik'te üniversitesi öğrencisi Asena Melisa Sağlam'ı Ramazan ayında şort giydiği gerekçesiyle darp eden Ercan Kızılateş'in babası Halil Kızılateş, "Ama o kız da gitmiş kısacık şort giymiş. Onun annesi babası yok mu?" dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre Pendik'te yaşayan Ercan Kızılateş'in babası Halil Kızılateş açıklamada bulundu.

BABA KIZILATEŞ: AMA O KIZ DA GİTMİŞ KISACIK ŞORT GİYMİŞ

Pendik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden emekli olan 61 yaşındaki baba, şunları söyledi:

"Biz burada eşim Elif ve diğer oğlumla beraber yaşıyoruz. O gün oğlum oruçluymuş. Çok iyi niyetli biridir. Mahallede de herkes sever. Dolmuşta kadın küfür edince o da elinin tersiyle vurmuş. Ama o kız da gitmiş kısacık şort giymiş. Onun annesi babası yok mu? Öyle giyinmesini doğru bulmuyorum. Kız sonra gidip darp raporu alınca olay buralara kadar geldi. ‘Vergi Kanunu'na muhalefet' suçu varmış. Polisler almaya geldiğinde öğrendim. Önceki gün bilmediğim 2-3 kişi evimizi taşlamaya kalktı."

SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA TUTUKLANMIŞTI

Kızılateş, 'atılı suçların basit yaralama kapsamında kalma ihtimali olduğu' gerekçesiyle tutuklama talebinin reddine karar verilerek serbest bırakılmıştı.

Kızılateş'in serbest bırakılmasına soruşturmayı yürüten savcılık itirazda bulunmuştu.

Kızılateş, savcılığın itirazı üzerine tutuklanmıştı.

SAĞLAM'DAN ŞİKÂYETÇİ OLDULAR

Şüpheli Ercan Kızılateş ve sosyal medya üzerinden ailesine hakaret ettiği iddiasıyla kız kardeşi Bircan Kızılateş, Asena Melisa Sağlam'dan şikâyetçi oldu. Savcılık, Sağlam hakkında 'hakaret', 'sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan soruşturma başlattı.

Sağlam, adliyeye giderek ifade verdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler