HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Minik Ece'nin annesi Ebru Yılmaz: Adalet yerini bulacak

Sirkeci'de Minik Ece Su Yılmaz'ın hayatını kaybettiği arabalı vapur kazasının ilk duruşma İstanbul Adliyesi'nde görüldü.

Duruşma çıkışında basın mensuplarını sorularını yanıtlayan anne Ebru Güleren Yılmaz, "Acı bir olay. Sonuçta adalet yerini bulacak" dedi.

Sirkeci'de Minik Ece Su Yılmaz'ın hayatını kaybettiği arabalı vapur kazasının ilk duruşması Çağlayan'da bulunan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşma sonrasında kazanın yaşandığı arabalı vapurun kaptan Erkan Atalay ve gemi personeli soruları yanıtsız bırakarak adliyeden ayrıldı.

Minik Ece Su Yılmaz'ın annnesi Ebru Güleren Yılmaz ve babası Aydın Yılmaz, adliye önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baba Aydın Yılmaz, "Süreç adli makamlarda. Eşim ve teyze içerideydi dayımla beraber. Avukatımız sağ olsun sözün her aşamasında konuyla ilgili takip ediyor. Ama karşı tarafında sanıkları dinlendi. Eşim ve teyzede gerekli açıklamaları yaptılar. Süreç işliyor. Adalet büyük" dedi.

Anne Ebru Güleren Yılmaz ise, "Acı bir olay sonuçta adalet yerini bulacak. Herkes ifadesini verdi. Bende kendi ifademi verdim. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Her şey karara bağlı" ifadelerini kullandı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler