HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Misinaya takılan baykuş için jandarma köprüyü kapattı, itfaiye kuşu kurtardı

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde Boğazköy Barajı'nda misinaya takılan baykuş için İnegöl jandarma ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Misinaya takılan baykuş için jandarma köprüyü kapattı, itfaiye kuşu kurtardı

(DHA) - Baraj içindeki ağacın dalında misinaya takılan baykuş için jandarma ekipleri İnegöl-Yenişehir yolunu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Yaralı baykuş yarım saatlik çalışma ile kurtarıldı.

İnegöl’e bağlı Hamzabey Mahallesi’ndeki Boğazköy Barajı'nda misinaya takılan baykuşu görenler İnegöl İtfaiyesi'ne haber verdi. İtfaiyenin merdivenli aracı baraj üzerine kurularak baykuş kurtarma operasyonuna başladı. Bu sırada İnegöl Jandarma ekipleri de İnegöl ile Yenişehir İlçesi'ni bir birine bağlayan köprüdeki trafiği kesmek zorunda kaldı. Merdivenli itfaiye aracının köprü üzerine kurulmasıyla birlikte itfaiye erleri yaralı baykuşu takıldığı yerden kurtardı. Kanadı kırılan baykuş İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne götürüldü.

SÜRÜCÜLER İZLEDİ

Jandarma ekiplerinin trafiği kesmesiyle birlikte Yenişehir’e gitmek isteyen sürücüler baykuş kurtarma operasyonunu meraklı gözlerle izledi. Yarım saatlik çalışma ardından yaralı baykuş kurtarılırken trafiğe kapatılan köprü de açıldı. Çevredekiler, baraja avlanmak için gelen balıkçıların misinasının ağaca takıldığını ve baykuşun da bu misinaya takılarak yaralandığını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler