HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Motosiklet sürücüsü otobüsü göremedi

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen kazalar MOBESE kameralarına yansıdı.

Manisa, Denizli, Aksaray, Sivas, Yalova, Çorum ve Erzincan'da meydana gelen trafik kazaları saniye saniye görüntülendi. Sürücüler kadar yayaların da hatalı olduğu kazalar, ders çıkartılacak cinstendi. Yolcu indirmek için duran otobüsü fark etmeyen bir motosiklet sürücüsü, fren yapma imkanı bile bulamadan otobüse arkadan çarptı. Uzun süre kazanın etkisini üzerinden atamayan sürücü, çaresizce etrafına bakındı. Çarpmanın etkisiyle bayılan sürücü yere yığıldı.

Çorum'da meydana gelen kazada ise kardeşiyle birlikte yolun karşısına geçmek isteyen genç kız, dalgınlığının kurbanı oldu. Kardeşinin durmasına rağmen, sol tarafa bakmadan yoluna devam eden genç kız, otomobilin çarpmasıyla yere yığıldı. Olayın şokuyla, ablasına çarpan otomobilin sürücüsüne yönelen çocuk ise el kol hareketleriyle tepkisini dile getirdi. Daha sonra çocuk, yerden kalkan ablasının yanına gitti.

AYAK FRENİ DE İŞE YARAMADI

Çorum'da ilginç görüntülerin ortaya çıktığı bir başka kazada, cadde üzerinde seyreden bisiklet sürücüsü, dört yola geldiğinde frenlerinin tutmadığını fark etti. Kavşakta karşısına çıkan otomobile çarpmamak için ayaklarıyla durmaya çalışan bisikletli, araca çarpmaktan kıl payı kurtuldu. Ancak, derin nefes alacağı sırada, ön frenlerinin aniden tutmasıyla bisikletten fırlayıp yere çakıldı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler