HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Motosikletini vermeyen arkadaşını öldürdü

SAMSUN'da tartıştığı 18 yaşındaki Serkan Kılıçoğlu'nu sırtn ve karnından bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki Yusuf Zan, polise teslim oldu.

Motosikletini vermeyen arkadaşını öldürdü

Olay, dün akşam Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Anadolu Mahallesi Aytaç Sokak'ta meydana geldi. Serkan Kılıçoğlu, iddiaya göre, arkadaşı YusufZan'ın motosikletini ödünç aldı. Yusuf Zan, bir süre sonra motosikletini istemesine rağmen olumsuz yanıt aldı. Zan veKılıçoğlu dün akşam yolda karşılaşınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine yayındaki ekmek bıçağını çeken Yusuf Zan, Serkan Kılıçoğlu'nu sırt ve karnından ağır yaralayarak kaçtı. Kılıçoğlu, çağrılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cinayettenyaklaşık 1 saat sonra şüpheli polis merkezine giden Yusuf Zan, "Serkan Kılıçoğlu'nu ben bıçakladım" diyerek teslim oldu. Zan, "1 hafta önce bir işi olduğunu söyleyip benden motosikletimi istedi. Verdim. Motosikletimi getirmeyince istedim. Beni oyaladı. En son istediğimde ise bir başkasına verdiğini söyledi. Akşam onunla karşılaşınca aramızda yine bu konuda tartışma çıktı. Üzerime arkadaşlarıyla birlikte saldırınca kendimi korumak için bıçak kullandım" dedi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Serkan Kılıçoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmamnın devam ettiği bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler