HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müdürünü 10 yerinden bıçakladı

Muğla’nın Bayır beldesinde bir mermer fabrikasında işçi olarak çalışan Y.B., Yatağan ilçesinde sokak ortasında karşılaştığı müdürünü 10 yerinden bıçakla yaraladı.

Zanlı, elindeki kanlı bıçakla emniyete giderek teslim oldu. Edinilen bilgiye göre, olay Salı günü saat 19.00 sıralarında Yatağan Cumhuriyet Mahallesi 154. Sokak üzerinde meydana geldi. Yatağan'daki bir mermer fabrikasında müdür olarak görev yapan Ahmet Hayati Ersoy (37), aynı işyerinde çalışan Y.B.(30) isimli işçisini fabrikada çalışan bir kadını rahatsız ettiği gerekçesiyle birkaç kez uyardı.

Uyarıları dikkate almayan ve iş yerinde kendisini aşağıladığını ileri sürdüğü müdürüyle mesai saati bitiminde sokakta karşılaşan Y.B., müdürle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Y.B., üzerinde taşıdığı bıçakla müdürünü bıçaklamaya başladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan Ersoy, kaçmaya çalışmasına rağmen Y.B., Ersoy’u sırtından bıçaklamaya devam etti. Olay yerinden 50 metre kadar uzağa kaçarak Cumhuriyet Caddesi’ne çıkan ağır yaralı Ersoy’u görenlerpolis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Ersoy’un bacak, sırt ve karın bölgesinden çok sayıda bıçak darbesiyle yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın ardından kaçan zanlı Y.B’nin elindeki bıçakla Yatağan Polis Merkezi’ne giderek Ersoy’u bıçakladığını söyleyip teslim olduğu, ancak ifadesini savcılıkta vermek istediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler