HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muğla’da akıl almaz cinayet

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde 12 Şubat tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kocasını sevgilisine öldürten kadın ve sevgilisi gözaltına alındı

İddiaya göre, Ula Şirinköy Mahallesi'nde oturan Sevinç K. (47), uzun süredir gizli aşk yaşadığı Tahir D. (32) ile kocası Hasan K.'yi (54) öldürmek için plan yaptı. Sevinç K. önce eşinin üzerine olan 270 bin TL değerindeki evi sattırdı. Evin parasının bir bölümünü isteyen Sevinç K. ile eşi 12 Şubat akşamı tartıştı. Tartışma sonrası evin mutfak bölümüne giden kadın, sevgilisi Tahir D.'ye mesaj attı. Akyaka Mahallesi'nde oturan Tahir D. ruhsatsız av tüfeğini yanına alarak Şirinköy Mahallesi'ne gitti. Eve geldiğinde karı koca arasındaki tartışmaya karışan Tahir D., Hasan K.'nin üzerine tüfekle yürüdü. Önce eline, ardından göğsüne isabet eden kurşun sonrası Hasan K. hayatını kaybetti. Cinayet sonrası sevgilisi Tahir D. ile birlikte olay yerinden kaçan Sevinç K., iki gün boyunca Akyaka'da Tahir D.'nin evinde kaldı.

EVİN YENİ SAHİBİ GELİNCE CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

14 Şubat'ta evi satın alan turizmci vatandaş evin boşaltılması için verilen sürenin dolduğunu hatırlatmak için eve geldiğinde, komşular tarafından iki gündür eve kimsenin gelmediğini söylemesi üzerine eve girdiklerinde, Hasan K.'nin cesedi ile karşılaştılar. Yeni ev sahibinin ihbarı sonrası Akyaka Jandarma Komutanlığı ve olay yeri inceleme ekipleri, Hasan K.'nin tüfekle öldürüldüğünü belirledi. Soruşturmayı derinleştiren Akyaka Jandarma ekipleri, Hasan K.'nin eşinin Akyaka Mahallesi'nde Tahir D. ile yaşadığını tespit etti. Jandarma ekiplerinin Tahir D.'nin evine düzenlediği operasyonda, iki sevgili gözaltına alındı.

Olayda kullanılan ruhsatsız av tüfeği ise, Tahir D.'nin evinin arka kısmında bulunan kayalıklar arasında çuvala sarılı vaziyette bulundu.

CEP TELEFONUNU DENİZE ATMIŞLAR

Cinayetin ardından Sevinç K. ve Tahir D.'nin, Hasan K.'nin cep telefonunu Gökova körfezinde naylon poşete sardıktan sonra denize attığı öğrenildi. Eşi ve eşinin sevgilisi tarafından tüfekle öldürülen Hasan K.'nin kızına, ‘Annen beni Tahir'e öldürtecek' dediği ve kızını uyardığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelileri Sevinç K. ve Tahir D. yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiler. Şüphelilerin Pazartesi günü adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler