HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muğla’da Feci Kaza: 1’i Ağır, 4 Yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.

Muğla’da Feci Kaza: 1’i Ağır, 4 Yaralı

Kaza Kemaliye Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Dalyan Mahallesinden, Ortaca istikametine doğru seyir halinde olan Sadık Koçyiğit, yönetimindeki 48 DY 002 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ceyhun Erten (27), yönetimindeki 48 RL 562 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile sürüklenen her iki araç, yol kenarındaki bir evin bahçe kapısına ve elektrik direğine çarparak durdu. Kazada Motosiklet sürücüsü Ceyhun Erten ile şoför Sadık Koçyiğit'in yanı sıra otomobilde yolcu olarak bulunan Özlem Okka (22) ve Cemal Kolcu (27) yaralandı.

Haber verilmesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralı motosiklet sürücüsü Ceyhun Erten'i yapılan ilk müdahalenin ardından Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Erten, Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan müdahalenin ardından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralılardan Sadık Koçyiğit'de Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Araçta yolcu olarak bulunan diğer iki yaralı Okka ve Kolcu ise Ortaca Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler