HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mühendis cinayetini, bilgisayar ve telefon kayıtları aydınlatacak

İzmir Bornova'da, Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri'nde çalışan inşaat mühendisi 30 yaşındaki Tarık Türkmen cinayetini çözmek için polis bilgisayarı ve cep telefonuna el koydu.

Mühendis cinayetini, bilgisayar ve telefon kayıtları aydınlatacak

İZMİR, (DHA) - Buralardaki kayıtlar doğrultusunda Tarık Türkmen'in görüştüğü kişilerin kimliklerinin belirlenmeye çalışılacağı öğrenildi.

Evka-3 Mahallesi 127/15 sokak, 4 numarada dün saat 18.00'de meydana gelen olayda, Yelki Belediyesi'nde inşaat mühendisi olarak çalışan ve bütünşehir yasasının çıkmasıyla Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri'nde çalışmaya başlayan Tarık Türkmen'den iki gündür haber alamayan belediye yetkilileri,durumu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli ablası pskiyatrist Dr. Nuray Türkmen'e bildirdi. Yelki'de oturan anne ve babasıyla konuşan Nuray Türkmen, onların da görmediğini söylemesi üzerine, bekar olan kardeşinin yaşadığı Bornova'daki evine gitti. Nuray Türkmen yanındaki anahtarla kardeşinin evine girdiğinde, Tarık Türkmen'i yerde çıplak vaziyette kanlar içerisinde buldu. Nuray Türkmen hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Tarık Türkmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Geçen cumartesi günü öldürüldüğü belirlenen Türkmen'in evinin de katil ya da katillerce yakılmak istendiği de saptandı.

KAYITLARINA EL KONULDU

İnceleme sonrasında, Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Tarık Türkmen'in cesedine otopsi yapıldı. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Türkmen'in cenazesi, ikindi vakti kılınacak namazdan sonra toprağa vekilecek.

Bu arada polis de cinayeti aydınlatıp fail ya da failleri yakalamak için çalışma başlattı. Bunun için, Türkmen'in en son kimlerle görüştüğü ve kiminle bağlantısının olduğunun tespiti için bilgisayar ile cep telefonuna el kondu. Buradan elde edilecek olan bilgiler ışığında, çalışmaların yönlendirileceği öğrenildi.

Acı olay sonrasında, Tarık Türkmen'in ailesi ve çalışma arkadaşları şok yaşadı. Arkadaşları, Türkmen'in, kimseyle sorununun olmadığını ayrıca para sıkıntısı yaşamadığını dile getirdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler