HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müslüm Gürses'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Prof. Dr. Bingür Sönmez, Gürses'in sağlık durumunun dünden daha iyi olduğunu açıkladı.

Hastanede basın açıklaması yapan Bingür Sönmez, "Müslüm Gürses dün geceyi çok rahat geçirdi. Karaciğer enzimlerinde düzelme var. Halen solunum aletine bağlı. Böbrekleri diyalizde. Halen yoğun bakım ünitesinde yatan riskli bir hasta. Ama her geçen saat iyiliğe yaklaşıyoruz. Şuuru açık. Akciğerleri toparlıyor. Karaciğeri beklediğimizden daha iyi toparladı." dedi.

Yaklaşık 2 aydır ameliyat hazırlığı yaptıklarını dile getiren Sönmez, Müslüm Gürses'in önümüzdeki bir hafta daha yoğun bakım ünitesinde kalacağını kaydetti. Sönmez ayrıca, hastane önüne gelen Müslüm Gürses hayranlarına seslenerek, "Lütfen hastanenin önüne gelip rahatsızlık vermesinler. Bilsinler ki onun istirahatını bozuyorlar. Ona olan ilgiyi azaltıyorlar. Twitterdeki bilgi kirliliğini önleyelim hastane önüne gelip fanatik gösteriler yapmayalım. Müslüm baba bir hafta içinde çok daha iyi olacak inşallah." diye konuştu.

Uzman Doktor Deniz Şener ise, Müslüm Gürses'e 10 yıl boyunca sigarayı bıraktıramadıklarını söyledi. Sağlığı bozulmaya başlayınca Gürses'in sigarayı bıraktığını kaydeden Şener, "Günde 3 -4 paket sigarayı birden bıraktı. Sigaranın bırakılması gerektiğine inanmıştı. Zaten bizi bu ameliyatı yapmaya cesaretlendiren onun 1,5 ayda sigara içmemesindeki başarısı oldu." diye konuştu.

(CİHAN)

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http%3A%2F%2Fwww.marcamarca.com.tr%2F%3Fref%3Dmynettxt)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler