HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nafaka borcu intihara sürükledi

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli beldesinde yalnız yaşayan bir şahıs intihar etti.

3 yıl önce eşinden boşanan ve nafaka parasını ödemekte zorlandığı için 90 gün hapis yatan Hakan Çimen'in (47), cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra bunalıma girerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Beldesinde 3 yıldır yalnız yaşayan ve işsiz olan 47 yaşındaki Hakan Çimen, nafaka borcu ödemediği için 90 gün hapis cezası aldı. 90 günlük hapis cezasını Nazilli E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz kurumundan çeken ve bunalımda olan Çimen, borcu ödemek için bir kıraathane de işe girdi. İşyerinde 1 gün çalıştıktan sonra izin alarak ertesi gün işe gitmeyen Çimen’in durumundan şüphelenen iş arkadaşı Muhammet Gökdağ tarafından evinin tavanında asılı halde bulundu. Evin açık penceresinden bakarak Çimen’i tavanda asılı gören Gökdağ durumu hemen Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Nazilli Jandarma Ekipleri kapıyı açarak içeriye girdiklerinde bahçede asılı olarak Hakan Çimen’in cesedini buldu. Savcı eşliğinde yapılan ilk incelemede iki gün önce intihar ettiği tahmin edilen Çimen’in cesedinden yayılan kokular nedeniyle görevliler maske takmak zorunda kaldı. Yapılan ilk incelemenin ardından Hakan Çimen’in cesedi Nazilli Devlet Hastanesine oradan da İzmir Adli tıp kurumuna gönderildi.

KIZI VE OĞLU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hakan Çimen’in ölüm haberini alan ablası Ümran Gözleyen ve Vicdan Çimen ile Nazilli’de Annesi Şadiye Atlak ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki oğlu Alican ve 18 yaşındaki kızı Nur da babalarının yalnız yaşadığı eve gelerek kendisini görmek istedi. Ölüm haberine şaşıran Çimen’in yakınları sinir krizleri geçirirken, mahalleliler tarafından sakinleştirildiler. İşsiz olan Hakan Çimen’in zaman zaman beldede kahvehanede garsonluk yaptığı ve çevresi tarafından sevilen bir insan olduğu öğrenilirken, Hakan Çimen’in 90 günlük cezasını çektiği sırada eski eşi tarafından evinin camlarına satılık ilanı asıldığı ve Çimen’in bu nedenle de bunalıma girerek, intihar ettiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

AYDIN (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler