HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Namusum için vurdum"

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtinde, eski sevgilisini bir erkekle birlikte yolda yürürken görerek ikisini de silahla vurarak yaralayan Edip D. isimli zanlı yakalandı.

Olay, dün sabah saat 08.30 sıralarında Karşıyaka Örnekköy 7490 sokak üzerinde meydana gelmişti. Bir belediyede taşeron işçi olarak görev yapan Edip D. isimli şahıs, sabah işe giderken bir süre önce ayrıldığı sevgilisini başka bir erkekle birlikte yolda yürürken görünce sinirlendi. Edip D., 20 yaşındaki eski sevgilisi Elif S.'yi kalçasından, erkek arkadaşı Bilal Ö.'yü (36) iki bacağından ve sağ ayağından vurarak kayıplara karıştı.

İnşaatlarda işçilik yapan Bilal Ö. ve kız arkadaşı Elif S. vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis aracıyla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAKALANDI

Olaydan sonra kayıplara karışan Edip D., Karşıyaka Asayiş ve Araştırma Şubesi ekiplerinin ortak çalışması sonucu yakalandı.

Olayın ardından zanlıyı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, Edip D.'nin evli ve iki çocuk babası olduğunu ancak bir süre önce karısı tarafından terk edildiğini belirledi. Araştırmalarını sürdüren ekipler zanlı Edip D.'yi gece saat 03.00 sıralarında Yamanlar semtinde saklandığı evde yakaladı. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen

Edip D., basın mensuplarının 'neden yaptın?' sorusuna "Namus meselesi olmuştu" cevabını verirken, teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler