HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Naomi Campbell'in de hayranı olduğu DJ, motosiklet kazasında öldü

Dünyaca ünlü manken Naomi Campbell'in de hayranı olduğu DJ 38 yaşındaki Burçak Fındıklar, Bodrum'da virajda motosikletiyle karşıdan gelen otomobilin altına girerek yaşamını yitirdi.

Naomi Campbell'in de hayranı olduğu DJ, motosiklet kazasında öldü

Yalıkavak'taki Billionaire Club'daki işinden geçen hafta ayrıldığı belirtilen DJ Burçak Fındıklar, dün gece eğlenmeye gittiği eski işyerinin yakınındaki bir diskodan, saat 04.00 sıralarında 48 BJ 283 plakalı motosikletiyle evine dönmek üzere yola çıktı. Bitez Mahallesi Sarnıç Mevkisi'nde virajda kontrolü kaybettiği belirtilen Fındıklar iddiaya göre şerit ihlali yaparak, karşıdan gelen 44 yaşındaki Şeyda Göktulga yönetimindeki 34 YA 8605 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaskı takılı olan Fındıklar, çarpışmanın şiddetiyle metrelerce ileriye fırlayarak ağır yaralandı. Otomobil sürücüsünün haber vermesi üzerine gelen 112 ekibinin olay yerinde yaptığı müdahaleye rağmen Fındıklar, yaşamını yitirdi.

NAOMİ CAMPBELL'İN HAYRAN OLDUĞU DJ

Yaz aylarında Bodrum'a tatile gelen dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell'in de hayranı olduğu DJ Fındıklar'ın ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Polis otomobil sürücüsü Göktulga'yı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüp, ifadesine başvurdu.

Fındıklar'ın cesedi ise savcı ve polisin olay yerindeki incelemlerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler