HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Nasıl bu rüyayı görürsün' dedi, hastanelik etti!

İstanbul Eyüp’te yaşayan 32 yaşındaki ev kadını G.F., 1 ay önce karakola giderek, 10 yıllık eşinin şiddetine ve hakaretlerine maruz kaldığını anlattı.

'Nasıl bu rüyayı görürsün' dedi, hastanelik etti!

Eşinden daha önce de pek çok kez şiddet gördüğünü ifade eden G.F., 27 Şubat günü misafirliğe gelen annesinin cep telefonunun çaldığını, telefonu kendisinin yanıtladığını belirterek, şöyle konuştu:

“Arayan aile dostumuz Necati Amca’ydı. Babam uzun yol şoförü; onunla bir şey yollamak istediğini söyleyince, ‘Seni rüyamda görmüştüm Necati Amca, demek buna işaretmiş’ dedim. Bunun üzerine odada bulunan eşim ‘Sen elin adamına nasıl rüyanda gördüğünü söylersin?’ diyerek üzerime yürüdü. Ben de kendisini değil, evlerini gördüğümü söyledim ama hakaretler edip önce çenemden tutup itti, daha sonrasında ise dövdü.”

Habertürk'ün haberine göre, suçlanan koca M.F. ise "Eşimin konuştuğu kişi her ne kadar akrabası da olsa bu şekilde konuşmasından rahatsız oldum. Tartışma sırasında küfürlü sözler söyledim. Tartışmanın büyüyeceğini anlayınca kapıya yöneldim. Ancak eşim dudağımı tırmalayarak yırttı. Yüzümü çizmemesi için eşimi bileklerinden tuttum ancak kesinlikle vurmadım" dedi. 6,5 yıla kadar hapsi istendi Adli Tıp Kurumu tarafından genç kadının kolları ve bileklerindeki yaralanmanın yaşamını tehlikeye sokmadı, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek düzeyde olduğuna dair rapor verildi.İstanbul Cumhuriyet Savcılığı M.F. hakkında 'kasten yaralama' ve 'hakaret' suçlarından 1 yıl 8 aydan 6,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler