HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli'de 2 minibüs çarpıştı; 25 yaralı

Nazilli'de iki minibüsün çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 25 kişi yaralandı.

AYDIN (İHA) Şehirlerarası yolcu taşıyan bir minibüs ile tarım işçilerini taşıyan minibüsün Nazilli-Dallıca mevkiinde çarpışmasının ardından can pazarı yaşandı. Çok sayıda yolcunun araçlar içerisinde sıkışması ile bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Vatandaşlarında yardımları ile kazada yaralanan 25 kişi Nazilli Devlet Hastanesi ve Özel Referans Hastanesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 15.20 sıralarında Nazilli'ye bağlı Dallıca köyü girişindeki OTM Kavşağında meydana geldi. Nazilli'den Sultanhisar istikametine yolcu taşıyan Mustafa Yılmazoğlu yönetimindeki Sultanhisar Birlik'e ait 09 M 1890 plakalı minibüs, Mithat Aydın yönetimindeki 09 PG 436 plakalı tarım işçilerini taşıyan servis minibüsü ile çarpıştı. İddiaya göre servis minibüsünün hatalı dönüş yapması sonucunda kazanın meydana geldiği belirtilirken kaza sırasında karayoluna çıkmak üzere bekleyen 48 AH 363 plakalı kapalı kasa kamyonette kaza sırasında hasar aldı. Kaza sonrasında çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Tarım işçilerini taşıyan minibüste 15, yolcu taşıyan minibüste ise 10 yolcunun olduğu ve hepsinin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Kazada yaralanan Servet Genç, Fadime Kargı, Emin Bezer, Mukadder Çolakkol, Gönül Değirmenci, Zahide Menemenli, Hatice Ağan, Esma Yavaş, Fadime Göksu, Esma Baş, Ayşe Bayar, Gül Mekçe, Gönül Çevik, Hakkı Uyaroğlu, Huriye Şubıyık, Meryem Üre, Hatice Kasap ve Bircan Coşkun’un isimleri tespit edilirken diğer yaralıların isimlerinin tespit edilmesi için çalışmalar devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler