HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Neden baktın" cinayeti

Adana'da barda eğlenirken kendisine bakan şahsı dışarı çağırıp "Neden bakıyorsun bir husumetin mi var" diye tartışma çıkartan kişi öldürüldü.

Şahsı öldüren ve ona yardım ettiği ileri sürülen 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay 18 Ocak 2015 günü Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir barda meydana geldi. İddiaya göre İsmail Akyol (32), Savaş B. ve Orhan K. isimli arkadaşlarıyla bara eğlenmeye gitti. Barda karşı masaya da Ferdi O. ve Mehmet B. oturdu.

Bu arada İsmail Akyol ile Ferdi O. barda birbirlerine bakmaya başladı. Bakışma uzun süre devam edince Akyol masadan kalkıp Ferdi O.'yu dışarı çağırdı. Akyol, dışarı çıktıklarında Ferdi O.'ya "Neden bakıyorsun, benimle bir husumetin mi var" dedi. Bunun üzerine Ferdi O., "Seninle ne husumetim olacak, olsa ne olur ki" diye karşılık verdi.

Bunun üzerine iki şahsın arasında önce tartışma daha sonra da yumruklaşmaya varan kavga çıktı. Ferdi O. bu sırada kavgayı çevredekilerin ayırmasının ardından bara arkadaşlarını çağırdı.

Kısa süre sonra bara Ferdi Ö.'nün arkadaşları Metin A. ve İbrahim Ö. gelince şahıslar arasında tekrar kavga çıktı. Bu sırada İsmail Akyol, İbrahim Ö. tarafından silahla vuruldu, Ferdi O. tarafından da bıçaklandı.

Zanlılar daha sonra olay yerinden kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Akyol, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, yaptığı çalışmada olayla ilgili olarak İbrahim Ö., Metin A., Mehmet B. ve Serkan K.'yi gözaltına aldı.

Zanlılar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler