HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nişanlı çifti ölüm ayırdı

Kırklareli-Edirne karayolunda kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Nişanlı çifti ölüm ayırdı

Ölen Harun Karaman’ın nişanlı olduğu ve yaza evlenmeyi planladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kırklareli istikametinden Edirne istikametine gitmekte olan Selim Altıner yönetimindeki 39 DF 505 plakalı kamyonet, Edirne istikametinden Kırklareli istikametine gitmekte olan Nadir Kafa idaresindeki 10 BBG 64 plakalı otomobil ile Ürünlü köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Harun Karaman hayatını kaybederken, otomobilin sürücüsü Nadir Kafa, kamyonet sürücüsü Selim Altıner ve kamyonette yolcu olarak bulunan Çınar Dallı yaralandı.

Kazada otomobilde sıkışan Harun Karaman ve Nadir Kafa, olay yerine gelen Kırklareli itfaiyesi ekipleri tarafından yaklaşık 20 dakikalık çalışma ile çıkarıldı. Kazada yaralanan Nadir Kafa’nın da durumunun ağır olduğu kaydedildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YAZA EVLENECEKTİ

Kazada hayatını kaybeden Harun Karaman’ın yakın zamanda nişanlandığı ve düğün hazırlıkları içinde olduğu, yazın evleneceği öğrenildi. Kaza sırasında Kırklareli - Edirne karayolu çift taraflı olarak yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler