HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nişanlısı 'ayrılacağım' deyince, Sultan canına kıydı

Adana'daki yakınlarının yanına gelip düğün parası biriktirmek için narenciye bahçelerinde çalışan 19 yaşındaki Sultan G., nişanlısının"Ayrılacağım" sözü üzerine bunalıma girip intihar etti.

ADANA, (DHA) - Ailesi Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde oturan Sultan G., 2 ay önce Adana'nın merkez Yüreğir İlesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan akrabalarının yanına geldi. Narenciye bahçelerinde geçici tarım işçisi olarak çalışan Sultan G., "Kendimi iyi hissetmiyorum" diyerek işe gitmedi. Akşam bahçeden dönen yakınları Sultan G.'nin evde iple tavana asılı cesedini buldu.

İÇİNE KAPANMIŞ

Soruşturma başlatan polis, Sultan G.'nin yakınlarının ifadesini aldı. Amcası İsmail G., yeğeninin 2- 3 günden beri kimse ile konuşmadığını ve içine kapandığını belirterek şunları anlattı:

"Köyde bir akrabamızla nişanlanmıştı. Düğün masraflarına destek olmak için çalışmak istediğini söyledi. Biz de 2 ay önce yanımıza getirdik. Gelirken rahat konuşabilmek için nişanlısı bir cep telefonu hediye etmiş. Bizimle birlikte tarlaya gelip gidiyordu. Telefonu düşürüp kırmış. Nişanlısı ile bu yüzden tartışmışlar. Nişanlısı ona 'ayrılacağım' demiş. Yeğenim de bunu kaldıramadı, içine kapandı. Kimseye bir şey anlatmıyordu. Sabah işe gitmeyeceğini, hasta olduğunu söyledi. Biz de evde bırakıp gittik, geldiğimizde asılı bulduk. Bu yüzden yapmış olabilir."

Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Sultan G.'nin cenazesi yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi. Sultan G.'nin cenazesi, Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde toprağa verildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler