HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nişanlısına ‘intihar edeceğim’ mesajı attı, aracını uçuruma sürdü

Kayseri'de nişanlısına ‘İntihar edeceğim' mesajı atan bir kişi, otomobilini uçuruma sürdü. Şahıs, sıkıştığı araçtan itfaiye ve 112 ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesine bağlı Komando Caddesi'nde 29 yaşındaki A.E.'nin, nişanlısına ‘İntihar edeceğim' mesajı attıktan sonra 38 DF 732 plakalı otomobilini uçuruma sürdüğü öğrenildi.

Vatandaşlar, 112'yi arayarak uçuruma düşen bir otomobil olduğu ihbarını yaptı. İhbar sonrasında olay yerine 112, itfaiye ve 155 ekipleri sevk edildi. Olay yerine ilk gelen 112 ve polis ekipleri, aracın içinde sıkışan A.E.'nin yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Yaralı olduğu belirlenen A.E.'ye ilk müdahale otomobilin içinde yapıldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin de yardımı ile sıkıştığı otomobilden çıkarıldı. Bu sırada A.E.'nin nişanlısı da olay yerine gelerek gözyaşları içinde kurtarma çalışmalarını izledi.

A.E., sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında itfaiye ve polis ekiplerinin de yardımı ile uçurumdan çıkarılarak ambulansa konuldu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen A.E.'nin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler