HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nişanlısını araçta darp ederken polise yakalandı

Bayrampaşa'da otomobil içerisinde nişanlısını darp eden şahıs, arkasında seyreden polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin ehliyetine el koyan polis, 3 bin 900 TL de para cezası kesti.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu'nda görevli sivil polis ekibi, Orta Mahalle, Numunebağ Caddesi üzerinde devriye görevi yaptığı sırada ilginç bir olayla karşılaştı. Polis ekibi, önlerindeki seyir eden otomobildeki Cebrail K.'nin nişanlısı Gülşah İlgin'in saçından asılarak darp ettiğini fark etti. Nişanlısının elinden kaçmak isteyen kadın, hareket halindeki otomobilden atlamaya çalıştı. Tam bu sırada duruma müdahale eden polis kadına engel oldu. Sivil polis ekibinin dur ihtarına uymayan 34 HF 3171 plakalı otomobil yolu kesilerek durduruldu. Hareket halindeki otomobil içerisinde nişanlısı Gülşah İlgin'i döven Cebrail K. polis tarafından gözaltına alındı.

Nişanlısı Cebrail K. tarafından dayak yiyen Gülşah İlgin polise verdiği ifadesinde, Cebrail K. ile 1.5 yıldır da nişanlı olduğunu, araçta düğün konuları açılınca tartışmaya başladıklarını ve sonra kavga ettiklerini söyledi. Ayrıca İlgin,ifadesinde Cebrail K.'nin saçından tutarak kendisini ittirmeye başladığını, bu nedenle kendisinin de hareket halindeki otomobilden atlamak istediğini belirttiği öğrenildi. Gülşah İlgin kendisini döven nişanlısı Cebrail K.'den şikayetçi olmadı.

Polis ekipleri, Cebrail K. hakkında, "kasten yaralama, ehliyetsiz başkasına ait aracı kullanma, dur ihtarına uymama ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçlamasıyla adli işlem yaptı. Trafik ekipleri de ayrıca Cebrail K.'ye 105 trafik ceza puanı, 2 ay ehliyete el koyma ve 3 bin 900 TL para cezası kesti.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler