HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizip'te kaçırılan çocuk Batman’da bulundu

Gaziantep’te dayısının borcu yüzünden kaçırıldığı iddia edilen 4 yaşındaki çocuk, dün gece ailesine teslim edildi

Nizip'te kaçırılan çocuk Batman’da bulundu

Küçük çocuğun eve dönmesiyle ailesi büyük sevinç yaşadı.Fırat Anaokulu'nda eğitim gören 4 yaşındaki Selami Çınar Ağgün, geçen salı günü akşam saatlerinde servisle Sultan Abdulhamit Mahallesi'ndeki evine döndü.

Ancak, çocuğun gecikmesi üzerine şüphelenen yakınları telefonla aradıkları servis sürücüsünün Selami Çınar Ağgün'ü evin sokağında bıraktığını söyledi.

Ailenin başvurusu üzerine inceleme başlatan polis, küçük çocuğun servisten indikten sonra bir kişi tarafından kaçırıldığını saptadı. Detaylı incelemede küçük çocuğu kaçıran kişinin dayısının arkadaşı Menderes A. olduğu da ortaya çıktı.Bunun üzerine çalışma başlatan polis küçük çocuğu ve kaçıran Menderes A.'yı bulmak için çalışmasını yoğunlaştırdı. Polis çalışmasını sürdürürken, küçük çocuğun yakınları da Menderes A.'yı tanıyan kişilere ulaşarak yardımcı olmalarını istedi. Dün gece kaçırılan çocuğun babası Mustafa Ağgün'ü arayan bir kişi, çocuklarının Batman'ın Kozluk İlçesi'nde olduğunu ve gelip almalarını istedi. Bunun üzerine Batman'a giden babası oğlunu alarak Nizip'e geldi.Evde annesi ve yakınlarına kavuşan küçük çocuk daha sonra babası Mustafa Ağgün ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. Polise ifade veren baba Ağgün. çocuğunu kaçıran Menderes A.'dan şikayetçi oldu.İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Emniyet Müdürlüğü önünde gazetecilere konuşan baba Mustafa Ağgün, çocuğuna kavuştuğundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Çocuğundan ayrı kalmanın çok büyük bir acı olduğunu söyleyen Ağgün, "Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın kimseyi çocuğundan ayrı koymasın. Önce çocuğumu kaçırdılar ondan sonra da insafamı geldiler bilmiyorum ama getirip Batman'a bırakmışlar. Konunun bizimle alakası yok, neden kaçırdılar onu da bilmiyorum. Benden para veya başka bir talepte de bulunan olmadı. Çocuğumu bize teslim edenleri de tanımıyorum" diye konuştu.Bu arada Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çocuğu kaçıran Menderes A.'nın yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. (DHA/İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler