HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nusaybin'de polis aracına saldırı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki Kışla Mahallesi'nde polis aracının geçişi sırasında PKK'lıların yola yerleştirdiği patlayıcı infilak etti.

Nusaybin'de polis aracına saldırı

Şiddetli patlama ardından çatışma çıktı. Olayda 1 TIR yandı, çok sayıda ev ve işyerinde hasar meydana geldi.

Nusaybin ilçesi Kışla Mahallesi Işık Önder Caddesi'ndeki Petek Sokak'ta bulunan Öğretmenevi yakınlarında bir polis aracının gece yarısı geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlama sonrasında çatışma çıkarken, itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

İtfaiye, bölgede yanan TIR'a müdahale edip söndürürken, patlama ve çatışma sonrasında bir çok ev ve işyerinde hasar meydana geldiği görüldü.

Patlamanın, PKK'lıların yola döşedikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken infilak ettirdiği belirtilerken, olayda can kaybı olup olmadığına dair bilgi verilmedi.

PATLAMANIN ŞİDDETİ

Nusaybin İlçesi'ndeki Kışla Mahallesi'nde polis aracının geçişi sırasında PKK'lıların yola yerleştirdiği patlayıcı infilak etmesinin yarattığı hasar gün ağırınca ortaya çıktı.

Bombanın patlatıldığı yerde büyük bir çukur açılırken, bazı ev ve işyerleri patlamanın şiddetiyle kullanılamaz hale geldi. Patlamada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Nusaybin İlçesi Kışla Mahallesi'nde rögar kapağının altına konulun ve polis aracının geçişi sırasında dün gece patlatılan patlayıcının yarattığı hasar tablosu gün ağırınca daha net ortaya çıktı.

Patlamanın şiddetiyle birçok ev ve işyerinde hasar meydana gelirken bazı evin ve işyerlerinin kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Patlamanın olduğu bölge yakınındaki sağlık ocağı ve Selmani Pak Mezarlığı duvarları da hasar gördü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığı patlama bölgesinde sabah saatlerinde polis ekipleri inceleme yaptı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler