HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O çete için yeni görüntü!

Surlarda gizli ev yapan, Suriyeli bir adamı tasmayla bağlayıp karısına tecavüz eden uyuşturucu çetesiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı

Birkaç gün önce İstanbul'da tarihi surlarda yapılan baskında köpek tasmasıyla bağlı bir adam bulunmuştu.

OLAYIN ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Uyuşturucu çetesi kaçırdıkları Suriyeli karı kocaya günlerce işkence yapıp eşinin gözleri önünde Suriyeli kadına tecavüz etmişti.

CNNTürk'ün haberine göre yeni görüntüler de ortaya çıktı. Yeni görüntüde aynı yerde işkence gören Suriyelilerin sadece onlar olmadığı görüldü.

O kayıtlarda sandalyeye ters oturtulmuş, elleri bağlanmış bir Suriyeliye defalarca vurulduğu görülüyor.

NELER OLMUŞTU?

Polis çeteye yönelik operasyon sırasında, barakada baygın halde Suriye uyruklu Ali H. ve eşi Hulud H.’yi bulmuştu. Suriyeli çiftin bacak, boyun ve ayaklarında yanıklar olduğunu gören ekipler Suat Ş.’nin Suriyeli karı ve kocayı zorla tutarak işkence ettiğini belirledi.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Ali H.’nin ilk ifadesinde köpek tasmalarıyla sur duvarına bağlandıklarını öne sürerek, günlerce aç susuz bırakıldığını, ayağını piknik tüpüyle yaktıklarını ve eşi Hulud H.’ye de tecavüz edildiğini söylediği öğrenildi. Suriyeli çiftin, Suat Ş.’den şikayetçi oldukları öğrenildi.

Narkotim ekipleri evde yaptıkları aramalarda 3 tabanca, 2 pompalı tüfek, 111 parça tüp içinde 83 gram metamfetamin, 549 gram esrar ve bin 155 TL para ele geçirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler