HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O PKK'lı adliyeye sevk edildi

Adana'da korsan gösteri sırasında ayaklarından vurularak yaralanan PKK'lı 21 yaşındaki E.A. ile olay sırasında birlikte hareket ettiği belirlenen D.K. ve F.Ş. adliyeye sevk edildi.

O PKK'lı adliyeye sevk edildi

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu, Mithatpaşa, Denizli ve Şakirpaşa Mahallelerinde 23 ağustos akşamı PKK/KCK terör örgütü yandaşları, sözde özerklik ilan etmek için sokaklarda gösteri yaptı.

Uyarılara rağmen polise el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve pompalı av tüfeği ile saldıran PKK'lılara polis, TOMA ve zırhlı araçlarla müdahale etti. Şakirpaşa Mahallesi'ndeki gösteriler sırasında polise el yapımı bomba atmak isteyen E.A. ise açılan ateş sonucu ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. E.A., götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu sabah saatlerinde Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Önceki gün gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilere çevredeki vatandaşlar tepki göstermişti.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler