HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödemiş'te şüpheli cinayet

Ödemiş’e bağlı Yeniceköy Kumyeli mevkiinde bir şahıs, aracı içerisinde ölü bulundu.

İZMİR (İHA) - Yeniceköy Kumyeli bahçelerarası yolunda park halinde duran bir aracın yanından sabah saat 10.00 sularında geçen bir köylü, direksiyon başında bir şahsın hareketsiz şekilde olduğunu görünce durumu Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Olay yerine gelen jandarma timleri, yaptıkları ilk incelemede şahsın araç içerisinde öldürülmüş olduğunu tespit etti.

Şahsın kimlik tespitini yapan jandarma ekipleri, ilçeye bağlı Türkönü köyünden Mahmut Sevil (28) olduğunu belirledi. Evli ve bir kız çocuk sahibi şahsın köyde çiftçilik yaptığı yakınlarınca ifade edildi. Mahmut Sevil’in olay yerinde tabanca ile vurularak öldürüldüğü ve olay esnasında vücudunun muhtelif yerlerine 12 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

35 Z 6650 plakalı özel oto içerisinde direksiyon başında iken öldürülen şahsın gece yarısı öldürüldüğü tahmin ediliyor. Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Mahmut Sevil’in cesedi Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının yaptığı incelemenin ardından şahsın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay sonrası Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, cinayeti işleyen zanlıları bulmak için operasyon başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler