HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğlunu askere uğurladıktan sonra kazada öldü

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde oğlunu asker uğurladıktan sonra kaza geçiren Yaşar Özgür öldü, diğer 2 oğlu ile gelini yaralandı.

Oğlunu askere uğurladıktan sonra kazada öldü

Antalya'dan asker uğurlamasından dönen Fatih Özgür yönetimindeki 07 HHF 05 plakalı otomobil, saat 14.00 sıralarında Payallar Mevkii'nde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle park halindeki Cafer Y.'ye ait 34 GK 2817 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, sürücü Fatih Özgür ile ön koltuktaki babası Yaşar Özgür araçta sıkıştı. Kaza yerine gelen çevredekiler, arka koltuktaki hafif yaralılar Zehra Özgür ve eşi Kerim Özgür'ü çıkarırken, diğer yaralılar için itfaiyeden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Yaşar Özgür ve oğlu Fatih Özgür'ü sıkıştığı yerden çıkardı.

Oğlunu saatler önce askere uğurlayan Yaşar Özgür olay yerinde hayatını kaybederken, oğulları Fatih ve Kerim Özgür ile gelini Zehra Özgür ise yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Zehra ve Fatih Özgür'ün hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Kamyonet sürücüsü Cafer Y. ise gözaltına alındı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler