HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen kişiye vatandaş dayağı

Taciz ve istismar haberleri yine peş peşe geldi. Konya'da sokakta yürüyen kız öğrencilere sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 40 yaşındaki M.T., çevredekiler tarafından saldırıya uğradı. Eskişehir'de genç bir kıza sözle sarkıntılık yapıp kaçmaya çalışan 35 yaşlarındaki kişi, bir apartmanın çatısında yakalandı. Denizli'de ise yol kenarındaki hafif ticari aracın bagajında boğazı kesilmiş halde bulunan Mustafa Ilçak'ın, taciz ettiği bir kadın ve yakınları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Konya'da sokakta yürüyen kız öğrencilere sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 40 yaşında M.T., çevredekiler tarafından darp edilip polise teslim edildi. Şüpheli, şikayette bulunan olmayınca serbest bırakıldı.

Olay, akşam saatlerinde Meram İlçesi Larende Caddesi'nde meydana geldi. Aracının içerisinde oturan M.T., sokaktan geçen kız öğrencilere sözlü tacizde bulundu. Durumu fark eden çevre sakinlerinin tepki gösterdiği M.T., aracından inip kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar, peşine düştüğü M.T.'yi yakalayıp darp etti, ardından da çağrılan polis ekiplerine teslim etti.

Polis merkezine götürülen M.T., şikayette bulunan olmayınca, serbest bırakıldı.

Vatandaşlardan biri, M.T.'nin darp edildiği anları cep telefonuyla kaydedip, bu görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

TACİZCİ ÇATIDA YAKALANDI

Eskişehir'de genç bir kıza sözle sarkıntılık yapıp kaçmaya çalışan 35 yaşlarındaki kişi, bir apartmanın çatısında yakalandı.

Olay, akşam saatlerinde Eskibağlar Mahallesi Nazif Yörükçü Sokak'ta meydana geldi. Henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, sokakta yürüyen genç kıza sözle sarkıntılıkta bulundu. Genç kızın bağırıp yardım istemesi üzerine şüpheli bir apartmanın içerisine kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisleri gören şüpheli, apartmanların çatılarına ve teraslarına atlayarak kaçmaya başladı. Polisin titiz çalışması sonucu şüpheli, 3 katlı bir apartmanın çatısında yatarak saklanırken yakalandı.

Gözaltına alınıp ekip otosuna bindirilen şüpheliye, çevrede toplanan vatandaşlar saldırmak istedi. Araya giren polisler kalabalığı uzaklaştırdı. Şüpheli, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

BAGAJ CİNAYETİNDE TACİZ ÇIKTI

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde, yol kenarındaki hafif ticari aracın bagajında boğazı kesilerek öldürülen 51 yaşında Mustafa Ilçak'ın, taciz ettiği bir kadın ve iki yakını tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, geçen Cuma günü akşam saatlerinde Göveçlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yol kenarındaki 48 NT 338 plakalı hafif ticari aracın bagajında bulunan ve dövülüp ardından bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş olduğu belirlenen 51 yaşında Mustafa Ilçak'ın, taciz ettiği bir kadın ve iki yakını tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ilçak'ın, B.G. isimli kadını sosyal medya hesabı üzerinden ve telefonla sürekli taciz ettiğini, B.G.'nin de taciz nedeniyle savcılığa Ilçak hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında; taciz mağduru B.G.'nin, akrabaları olan H.İ.E. ve R.E.'den yardım istediği bunun üzerine Ilçak ile bir buluşma ayarladıklarını öğrenildi. Buluşma yerine gelen Ilçak'ın da B.G., H.İ.E. ve R.E. tarafından öldürüldüğü anlaşıldı.

Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki ifadelerinde, amaçlarının öldürmek olmadığını taciz ettiği için sadece korkutmak istediklerini ancak kavga sırasında öldüğünü söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G., H.İ.E. ve R.E. tutuklandı.

Bu arada cinayetin Karakurt Mahallesi'nde işlendiği, zanlıların hedef şaşırtmak amacıyla Ilçak'ı kendi otomobiliyle Göveçlik Mahallesi'ndeki olay yerine bıraktıkları da tespit edildi.

(AJANSLAR)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler