HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okmeydanı’nda bir soygun daha

İstanbul'da soygun kâbusu devam ediyor. Okmeydanı'nda son günlerde artan market soygunlarına bugün bir yenisi daha eklendi.

Bir marketin şubesine gelen kar maskeli ve silahlı üç kişi soygunun ardından kayıplara karıştı. Geçen hafta Beyoğlu'nda benzer bir olay yaşanmış dün ise PTT nakil aracı yine kar maskeli ve silahlı 3 kişi tarafından 37 saniyede soyulmuştu. Polis, son zamanlarda sıklaşan ve benzer şekilde gerçekleşen soygunlar arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Beyoğlu Okmeydanı'nda bulunan bir marketin şubesi, kar maskeli ve silahlı üç kişi tarafından soyuldu. Saat 10:00 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Kuzey sokakta bulunan bir markete gelen yüzleri maskeli üç kişi marketin kasiyerine silah ile etkisiz hale getirdi. Soyguncular marketten bir miktar parayı alarak Fatih Sultan Caddesine doğru kaçtılar.

Kasiyer olayın ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen emniyet ekipleri markette bir süre incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme polisleri markette çalışma başlattı. Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor. Okmeydanı ve çevresinde son günlerde benzer soygunlar gerçekleşmesi dikkat çekiyor. Daha önce de kar maskeli ve silahlı kişilerce marketler soyulmuştu.

30 BİN LİRA İLE KAYIPLARA KARIŞTILAR

Beyoğlu'nda geçen hafta yüzleri maskeli ve silahlı 3 kişi bir markete girerek kasadaki 30 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.Olay, Beyoğlu Piyalepaşa Caddesi Kaan Sokak üzerinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Markete giren yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu silah zoruyla kasadaki 30 bin lirayı aldıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Market çalışanının ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Zırhlı araçlarla marketin bulunduğu sokağa gelen ekipler, market çalışanından bilgi aldı.

BİR AYDA İKİNCİ SOYGUN

Yaklaşık bir ay önce silahlı kişiler tarafından soyulan market ikinci defa soyuldu. Bir ay önceki soygunda 8 bin lira alan soyguncular bu defa 30 bin lira alarak kayıplara karıştı. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, soyguncuları yakalamak için çalışıyor.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler