HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okul bahçesinde kalp krizinden öldü!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, ilköğretim 2. sınıf öğrencisi kızını her gün olduğu gibi okula bırakan anne, okulun bahçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bunun üzerine okul yönetimi, çocukları hemen sınıflara sokarak dışarıya çıkarmadı.

Olay, Karşıyaka ilçesi Gümüşpala semtinde bulunan 50. Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesinde meydana geldi. Üç çocuk annesi Mehriman Yaman (40), kızı Tuana Nur Yaman'ı her gün olduğu gibi okuluna getirdi. Kızını okula getiren anne, bir süre sonra okulun bahçesinde fenalaştı. Okul yöneticileri ve diğer veliler, Yaman'a müdahale etti. Okul yöneticileri, bu arada bahçedeki öğrencilerin tamamını okula sokarak durumu görmelerini engelledi.

SAĞLIK OCAĞINDAKİ GÖREVLİLER MÜDAHALE ETTİ

Okulun hemen karşısında bulunan sağlık ocağındaki görevliler, hemen Yaman'a ilk müdahaleyi yaptı. Yaman, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehriman Yaman'ın kalp ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülürken acı haberi alan eşi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yaman'ın cenazesi, belediye tabibinin yaptığı işlemlerin ardından Mezarlıklar Müdürlüğü'ne kaldırıldı. Daha sonra öğrenciler okuldan çıkarıldı. Öğrenci velileri de arkadaşlarını kaybetmenin acısıyla uzun süre gözyaşı döktü.

(CHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler