HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Okul müdüründen anlamlı kampanya

Kilis'te bir okul müdürü, "Kitap Topla, Kütüphanesiz Okul Bırakma; Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut" dedi ve çok güzel bir harekete öncülük etti. MYNET haber olarak hemen destek vermek istedik.

Okul müdüründen anlamlı kampanya

Kilis'in Kocabeyli. İlkokulunda görev yapan okul müdürü Ahmet Özcan, okulunda 3000 kitaplık bir kütüphane kurdu.

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü'nün de dikkatini çeken bu proje değerlendirerek daha geniş alanlara hitap etmesi için desteklendi ve öğretmen Ahmet Özcan Kilis ili içerisinde bulunan 23'ü köy olmak üzere yaklaşık 130 okula kütüphane kurmakla görevlendirildi.

Ahmet Özcan MYNET WHATSAPP HABER HATTINA ulaşarak. Bu güzel projesini bize aktardı ve herkesten yardım beklediklerini belirtti.

_**AHMET ÖĞRETMEN HERKESE ŞU ŞEKİLDE SESLENİYOR VE YARDIM BEKLİYOR:

**_

Merhabalar Kilis’in Kocabeyli İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okuluma özel okulların desteğiyle 3000 kitaplık bir kütüphane oluşturdum. Yaptığım çalışma il milli eğitim müdürlüğümüzce çok beğenildi ve bana Kilis ili içerisinde bulunan okullara kütüphane kurma görevi verildi. Projemin adı: Kitap Topla, Kütüphanesiz Okul Bırakma. Özel kurum, kuruluş ve derneklerden projemize destek vermelerini talep ediyoruz. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki kitapları Kilisli öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu projeyle özellikle köy okulları ve Kilis ili içerisinde bulunan 130 okula kitap dağıtımı yapmak istiyoruz. Gelen desteklerle Kilis ili içerisinde bir kütüphane seferberliği başlatmak istiyoruz. Böylelikle tüm köy okullarımıza kütüphane kurmayı planlıyoruz. Bizim projemize destek olursanız gerçekten çok seviniriz.

YARDIM İÇİN İLETİŞİM:

Ahmet ÖZCAN
Kilis İl Milli Eğitim Mdr.
Kütüphane Sorumlusu
05432778547
ahmetozcan412@gmail.com

Mynet'in 'OLAYIN İÇİNDEN HABER HATTI' yayında!

Siz de gün içinde karşılaştığınız, haber değeri taşıdığını düşündüğünüz fotoğraf, video ve bilgileri WhatsApp haber hattımıza göndererek gönüllü muhabirimiz olabilirsiniz.

Siz gönderin, biz yayınlayalım.

Mynet WhatsApp Haber Hattı Numarası: 0530 946 95 00

İŞTE MYNET HABER HATTINA GELEN DİĞER OKUYUCU HABERLERİ


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler