HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldü sandığı kızını fuhuşta buldu

İzmit'te Şükran Erim adlı kadın 4 günlükken 'öldü' denilen kızının 17 yıl sonra yaşadığını öğrendiğini söyledi. Kızının, eşi tarafından kaçırıldığını ve fuhuş bataklığına sürüldüğünü iddia etti.

Öldü sandığı kızını fuhuşta buldu

İzmit'te oturan Şükran Erim, 1989 yılında İstanbul'da doğum doğum yaptığını, eşinin 4 gün sonra 'Bebek öldü' diyerek bebeği başkasına sattığını iddia etti. Habertürk'ün haberine göre yaşadığını 17 yıl sonra öğrenen anne savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Erim, kızı olduğunu öne sürdüğü T.E.S.'nin yaşadığını 2006 yılında gelen bir telefonla öğrendiğini kaydetti. Eşi, .İ.S'den boşanan ve kızının izini sürdüğünü anlatan anne Erim, şimdi 25 yaşında olan kızının fuhuşa sürüklendiğini iddia etti.

Kızının 2012 yılında gazetelere haber olduğunu söyleyen anne Erim, kızı T.E.S'nin tecavüz sonucu hamile kaldığını ve kürtaj yaptırdığını öne sürerek, "Haberi gören yakınlarım beni arayıp haberdar ettiler. O zaman da kızıma ulaşıp kurtaramadım. Eski eşim kızımı kaçırmayı, daha sonra aşk yaşadıklarını öğrendiğim amcasının kızı M.S. ile planlamış" diye konuştu. Şükran Erim, kızının zorla tutulduğu İstanbul Çengelköy'deki eve gittiğini ancak eski kocası tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler