HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürülen iş adamı yasak aşk yaşamış

Otomobilinde kafasından kurşunlanarak öldürülen iş adamı Demir İzzet Kavadar’ın, D.C. adlı bir kadınla yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Adı geçen kadın gözaltına alındı.

İstanbul Başakşehir’de 1 yıl önce meydana gelen olayda 52 yaşındaki iş adamı Demir İzzet Kavadar, kafasından kurşunlanarak öldürüldü. Arabada 3 farklı kişinin parmak izi bulundu. Ancak izlerin kime ait olduğu belirlenemedi. Kavadar’ın üzerinde bulunan 9 bin dolara dokunulmamış olması, cinayette gasp ihtimalini zayıflattı. Bunun üzerine işadamının özel hayatı mercek altına alındı. İfadesine başvurulan işadamının eşi Ruhan Kavadar, polise şunları anlattı:

“Kocamın Derya C. isimli bir sevgilisi vardı. Bu kişi kocamın iş yerinde çalışıyordu. Öldürülmeden 1 gün önce gelen bir telefon üzerine eşim pijamasıyla aşağı indi. Bir tanıdığın adını verip ’Borç para istiyor, eve gelmeye çekiniyor herhalde’ diyerek evden 1 saatliğine ayrıldı. Adını verdiği tanıdığımız daha sonra evi arayıp bana teşekkür etti. Ancak cinayetten sonra aynı kişi bana o gece kocamın kendisiyle değil sevgilisiyle buluştuğunu söyledi. Gece geç saatlerde aşağıya inip sevgilisiyle gizli ne görüştü? Bu kadar acele olan şey neydi? Bir gün sonra cinayet oldu. Cinayet günü de sevgilisini aramış. Biz aile olarak son zamanlarda bu kişiyle birlikte yaşadığını öğrenmiştik. Hatta ayrı ev tutmuş. Silahı yoktu. Beladan kaçardı. İnternette yazıştıkları bazı sayfaları gördük. İzzet, yasak aşk yaşadığı kişinin etrafında olan bazı kişilerden rahatsız olduğunu söylüyor. Şirketle, işle alakalı bir sorunu olsa biliriz, Borcu yoktu. Alacakları da cana kıyacak kadar büyük alacaklar değildi. Onun gizli karanlıkta kalan tek yönü yaşadığı ilişkiydi.” Bu ifadenin ardından işadamı Kavadar ile 2 yıldır ilişkisi olduğu iddia edilen Derya C. (24) gözaltına alındı. Sorgulanan genç kadın, olay günü Kavadar’ın kendisini arayarak kahvaltıya davet ettiğini, ancak iş yerinden ayrılamayacağını söyleyerek teklifini geri çevirdiğini söyledi. İfadesi alınan D.C. daha sonra serbest bırakıldı. İşadamının işyerindeki bilgisayarı, cep telefonu ve lap toplarına el koyan polis ekipleri tüm ipuçlarını değerlendirerek katil ya da katilleri bulmaya çalışıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler