HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürülüp yüzünün derisi yüzülen kişi Suriyeli çıktı

Mersin'de boğazı kesilerek öldürülüp tanınmaması için de yüzünün derisi yüzülen kişinin El Nusra'da keskin nişancı olan Suriye uyruklu 40 yaşındaki Muhammed Al Ahras olduğu öğrenildi.

Öldürülüp yüzünün derisi yüzülen kişi Suriyeli çıktı

Mersin'de bir narenciye bahçesinde boğazı kesilerek öldürülüp tanınmaması için de yüzünün derisi yüzülen kişinin, bir dönem El Nusra'da keskin nişancı olan Suriye uyruklu 40 yaşındaki Muhammed Al Ahras olduğu belirlendi.

Merkez Toroslar İlçesi Üseli Mahallesi Karaisalı Caddesi'ndeki narenciye bahçesinde 8 Ocak'ta bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan cesedin boğazının kesilip yüz deresinin de tamamının yüzüldüğünü belirledi.

Olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ceset üzerinde yaptığı incelemede göğsünde Arapça yazılı bir dövme olduğunu görürken, giydiği iç çamaşırının da Suriye markası olduğunu saptadı. Çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler, cesedin El Nusra'da keskin nişancı olan Muhammed Al Ahras'a ait olduğu bilgisine ulaşırken, yabancı kaynaklı bazı internet sitelerinde de adına rastlandığını belirledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü sürdürülürken, Ahras'ın katil zanlılarının yakalanması için de çalışmaların devam ettiği belirtildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler