HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölen anne babasının başında 3 gün bekledi

Alanya'da iddiaya göre aşırı dozda alkol aldıktan sonra ölen Ukraynalı çiftin cesetleri, olaydan 3 gün sonra balkondan yardım isteyen 6 yaşındaki kızları sayesinde bulundu.

Ölen anne babasının başında 3 gün bekledi

Mahmutlar Mahallesi’nde site içerisinde kiraladıkları bir evde tatil yapan Ukraynalı 38 yaşındaki Viacheslav Samilo ve eşi 37 yaşındaki Maiia Samilo’nun kızı Anzhelika Samilo, saat 15.00 sıralarında, bitkin bir halde balkona çıkarak yan dairedeki Rus komşularına seslendi.

Aç olduğunu söyleyen kıza anne ve babasını soran komşular, ’onlar uyuyor, uyanmıyorlar’ cevabı üzerine şüplenerek kızdan kapıyı açmasını istedi. Sitenin kapıcısıyla birlikte daireye giren komşular, Ukraynalı çifti evin salonunda oturur vaziyette hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Samilo çiftinin öldüğünü belirledi.

Alkol komasına girdiği ve buna bağlı olarak öldüğü ihtimali üzerinde durulan çiftin cenazesi yapılan inceleme sonrası otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili site görevlisi ve komşular ifadesi alınmak üzere Mahmutlar Jandarma Karakolu’na götürülürken, çiftin kızı sağlık kontrolünün ardından yetkililere teslim edildi.

’ÇOK ALKOL ALIYORLARDI’

8 Mayıs tarihinde Türkiye’ye gelen Samilio çiftinin çok alkol aldığını öne süren komşuları 58 yaşındaki Metin Mutlu, "Çift buraya geçen ay kiracı olarak geldi. Komşularımızdan da duyduğumuza göre durmadan alkol alan, karısını döven ve hatta bazen içeri dahi almayan biriymiş. Son 3 gündür dışarı çıkmıyorlardı. İkisinin de alkol komasına girdiği ve öldüğü düşünülüyor" dedi.

Olayın bir cinayet olmadığını savunan Metin Mutlu, komşuları Viacheslav Samilo’nun durmadan eşine kendisine alkol bulması konusunda baskı yaptığını ve darp ettiği konusunda duyumlar aldığını öne sürdü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler