HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölüm 4 aylık bebeği otobüste yakaladı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, İstanbul'dan Azerbaycan'a giden bir yolcu otobüsünde bulunan 4 aylık bebek annesinin kollarında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da bir mobilya atölyesinde çalışan Azerbaycan uyruklu baba Nurlan Dadaşova, İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde tedavi gören 4 aylık kızı Nurtan Dadaşova'nın tedavisini maddi imkansızlıklardan dolayı Azerbaycan'da yaptırmaya karar verdi.

Baba Dadaşova, hasta olan kızı, kardeşi ve eşi Maya Dadaşova'yı otobüsle memleketine gönderdi. Koyulhisar-Suşehri istikametindeyken Maya Dadaşova kucağındaki bebeğinin cansız yattığını fark etti. Suşehri'nde bir benzin istasyonunda otobüsten inen Maya Dadaşova'nın kızı için ambulans istendi. Ambulansla Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürülen bebeğin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırılan bebeğin cesedi, savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler