HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölüm teğet geçti

Nevşehir’de güvenlik kamerasına yansıyan silahlı saldırının görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi.

Ölüm teğet geçti
Nevşehir'de güvenlik kameralarına yansıyan olayda, biri silahlı 4 kişi iş yerine gittikleri B.Ö. (25) ile konuşmaya başladı. Çıkan tartışmada gençlerden S.S. (30), montunun cebinden çıkardığı silahla bir anda karşısında oturan B.Ö.'ye ateş etti. Bu sırada iş yeri sahibinin yanında oturan kişi ise silahı ateşleyen saldırganı kolundan tutarak engellemeye çalıştı. Silahtan çıkan kurşun ise iş yeri sahibinin saçını sıyırarak arkasındaki duvara saplandı.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, silahı ateşleyen şahıs ile yanındaki 3 kişi polis tarafından kısa sürede yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3’ü daha sonra serbest kalırken, S.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Büyük bir şok yaşadığını belirten iş yeri sahibi B.Ö ise, “Karşımdaki kişi silahını ateşlediği sırada ben bir anda başımı eğdim. Kurşun saçlarımı sıyırarak duvara girdi. Eğer eğilmeseydim kurşun kafama girmişti. O anda bir şoka girdim ve ne yapacağımı şaşırdım. Ben devletime, yasalara, kanunlara güveniyorum. Devletimiz bunun peşini bırakmayacaktır. Buna inanıyoruz” diye konuştu. (İHA)
[** **](https://www.mynet.com/polis-haber-listesi)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler