HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölümden son anda kurtuldular

Üsküdar’da kontrolden çıkan bir otomobil eczaneye girdi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada kaldırımda yürüyen iki kız çocuğu ölümden son anda kurtuldu.

Ölümden son anda kurtuldular

İSTANBUL (İHA) -Edinilen bilgiye göre kaza, önceki gün Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. İçinde iki kişinin bulunduğu bir otomobil, Yavuztürk Mahallesi’nden Çengelköy istikametine seyrettiği sırada Kirazlıtepe meydanda kavşaktan önüne bir minibüs çıktı.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Olumden-son-anda-kurtuldular/1467359/)

Minibüse vurmamak için direksiyonu kıran sürücü, orta refüje çarparak aracın hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç, kaldırımı aşarak bir eczaneye girdi. Aracın kaza yaptığı anda kaldırımda yürüyen iki çocuk, aracın refüje çarpma sesini duyarak arkalarına bakınca hızla üzerlerine gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Tüm olan bitenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildiği kazada eczanenin içinde bulunan vatandaşların yaşadığı panik de gözlerden kaçmadı.

Aracın eczanenin vitrinini kırarak içeri girdiği görüntülerde, içeride bulunan bir çalışanın ve vitrinin hemen önünde oturan bir müşterinin ezilmekten son anda kurtulduğu görüldü. Kaza sonrasında yaşanan panik ve vatandaşların kaçışması da görüntülerde yer aldı. Kaza yapan aracın içinde bulunanlara yardım etmek için çevredeki vatandaşlar hemen aracın başına giderken, eczane içinde bulunan bazı vatandaşların da korkudan birbirlerine sarıldıkları görüldü. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kazada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler