HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölüme böyle gitti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde eşi tarafından öldürülen Mehtap C.'nin son görüntüleri ortaya çıktı.

Ölüme böyle gitti
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Cumartesi günü 32 yaşındaki eşi Volkan C. tarafından öldürüldüğü belirtilen 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Mehtap C.'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Eşinin kendisini öldüreceği gerekçesiyle polise şikayetçi olduğu bildirilen C.'nin çağrılı sistemle koruma altında olduğu öğrenildi.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/bosanmak-isteyen-esini-oldurdu-olume-boyle-gitti/11304/1259289/)
**KİRALIK OTOMOBİLLE ALDI**
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı soruşturma kapsamında polis, genç kadının son görüntülerine ulaştı. 17 Ocak'ta kaydedilen görüntülerde Mehtap C.'nin işyerinden çıktıktan sonra Ümraniye'de işyeri önünde bir süre beklediği bu sırada eşinin kiraladığı otomobile bindiği tespit edildi. Görüntülerde otomobilinin şoförünün aşağı inmediği C.'nin otomobilin ön koltuğuna oturduğu görülüyor.
**LOKANTADAN ÇIKARKEN KAYDEDİLDİ**
Soruşturma sırasında eşiyle buluştuktan sonra Anadolu kavağında bir lokantada yemek yediklerini söyleyen C.'nin ifadesi üzerine bir kez daha harekete geçen dedektifler çiftin yemek yediği lokantayı tespit etti. Lokantada alınan güvenlik kamera görüntülerinde Volkan C. ile Mehtap C.'nin lokantadan birlikte çıktıkları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Çiftin yedikleri yemek sonrasında 60 lira hesap ödedikleri öğrenildi. Garsonların ifadelerine başvuran polis çiftin yemek sırasında oldukça neşeli olduğunu tespit etti.
Cinayeti işledikten sonra tutuklanan Volkan C.'nin verdiği ifadesinde 17 Ocak'ta lokantada yemek yedikten sonra eşiyle birlikte Karabük'e halasının yanına gittiği bir gece orada kaldıktan sonra 19 Ocak Cumartesi günü Gebze'ye geldiklerini söylediği öğrenildi.
C. burada önce eşi Mehtap C. ile tartışmaya başladıklarını daha sonra kayınbiraderi ile telefonda kavga ettiğini söylediği belirtildi. Olay sırasında çok sinirlendiğini ve kendisini kaybettiğini anlatan Volkan C.'nin bu sırada otomobile doğru rastgele ateş açınca yanlışlıkla eşini vurduğunu söylediği öğrenildi. Öte yandan polis çiftin bir gece kaldığı Volkan C.'nin halasına da ulaştı. Çiftin kaldığı evde yaşayan ailenin ikilinin birlikte misafir olarak geldiğini birlikte yemek yediklerini daha sonra aynı odada kaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Volkan C.'nin halasının durumda herhangi bir anormallik görmediğini söylediği belirtildi.
**ORGANLARI BAĞIŞLANDI**
Mehtap C.'nin beyin ölümünün gerçekleştiği Gebze'deki hastanede anne, ağabey ve ablasına yapılan organ bağışı önerisini de aile kabul etti. Eşi tarafından öldürülen Mehtap C.'nin bazı organları süratle alınarak ihtiyaç olan hastanelerdeki hastalara nakledilmek üzere gönderildi. Volkan C. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

En Çok Aranan Haberler