HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölümlü kazanın sürücülerine para cezası

Samsun'da motosikletin polis otosuna çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü trafik kazasında her iki sürücü de para cezasına çarptırıldı.

Ölümlü kazanın sürücülerine para cezası

Kaza, Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi Atatürk Bulvarı Selyeri Kavşağı'nda 03 Ağustos 2014 akşamı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.B.(31) idaresindeki 55 EM 670 plakalı motosiklet, polis memuru İ.A. idaresindeki 55 LY 478 plakalı Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne ait sivil radar aracının şoför kapısına yandan çarptı. Kazada, motosiklette bulunan sürücü M.B., yanında bulunan Harun Işık (33) ile polis otosu sürücüsü polis memuru İ.A. ile yanında bulunan polis memuru G.B. yaralandı.

Her iki sürücü hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sona erdi. Tutuksuz olarak yargılanan motosiklet sürücüsü M.B. 1 yıl 8 ay, otomobil sürücüsü polis memuru İ.A. ise 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme heyeti her iki sürücünün de cezasını para cezasına çevirdi. Motosiklet sürücüsü M.B. 12 bin 100 lira, polis otosu sürücüsü İ.A. ise 18 bin lira para cezasına çarptırıldı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler