HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölümün eşiğinden döndü

Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde, serinlemek için girdiği denizde çırpınarak gözden kaybolan 18 yaşındaki M.D.’yi Sahil Güvenlik ekibi buldu.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde boğulan ve ölümün kıyısından sahil güvenlik ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla kurtulan 18 yaşındaki Muhammet Demirci tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Hayatını kurtaran askerlere teşekkür eden Demirci, "Bir daha hayatta denize girmem. Şu anda durumum çok iyi. Eski sağlığıma kavuştum" dedi.

Edinilen bilgiye göre, çarşamba günü serinlemek için Güzelyalı’da denize giren 18 yaşındaki Muhammet Demirci, imdat çığlıklarının arasında gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Muhammet'in kurtarılması için seferber oldu. Özel bir tim tarafından sudan çıkarılan Muhammet Demirci'ye sahil güvenlik ekipleri ilk olarak kalp masajı ile suni teneffüs uyguladı. Uzun uğraşlar sonucu kalbi yeniden atmaya başlayan gence tatlı su içirildi. Ardından sedye ile ambulansa bindirilen Muhammet götürüldüğü Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

“SU BOYUMU GEÇTİ”

Tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’ndeki evine gelen genç, “Ben denize açıldım. Su boyumu geçti. O sırada batmaya başladım. Yanımdaki arkadaşlarım beni denizden çıkartamadı. Su yuttum. Bulunduğumuz noktaya sahil güvenlik ekibi şans eseri geliyormuş. Ekipler botla gelip beni sudan çıkartmış. Bana uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yapmışlar. Öyle hayata dönmüşüm” dedi.

“BENİ KURTARANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gözünü açtığında kendisini yoğun bakımda bulduğunu ifade eden Muhammet Demirci, “Beni kurtaran komutanlara çok teşekkür ederim. Ölümden döndüm. O anı kötü hissettim. Komutanlar olmasa belki ben bugün hayatta olmazdım. Şu an durumum çok iyi. Evde dinleniyorum. Biraz yorgunluk var. Eski sağlığıma kavuştum. Bir daha denize hatta havuza bile girmeyi düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler