HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Önce çarptı sonra kaçtı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Önündeki cipe çarparak kazaya sebep olan TIR sürücüsü ise arkasına bakmadan kaçtı.

Önce çarptı sonra kaçtı

Kaza, Çırakbayırı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, Çorlu'dan Ergene istikametine gitmekte olan Ersin Aktekin (37) idaresindeki 59 ZK 061 plakalı cipe 78 plakalı bir TIR arkadan çarparak durmadan yoluna devam etti.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan cip, karşı yönden gelen Ergene istikametinden Çorlu'ya doğru seyir halinde olan Ünal Senbil (47) idaresindeki 59 YR 790 plakalı kamyonete çarptı. Meydana gelen kazada sürücü Ünal Senbil ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Hamit Can Çabuk (17) yaralandı. Olay yerinden geçmekte olan İstanbul 112 ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, sürücü Senbil'in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrası kapanan yol araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından kazaya sebebiyet vererek olay yerinden kaçan TIR sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler